Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

ELSA HERMIDA

Del 20 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

ELSA HERMIDA
Periodista
Catalunya

Biografia

Interessada en política, urbanisme, economia social, tercer sector, cultura i viatges. Llicenciada en periodisme per la UAB (2007) i especialitzada en política i comunicació. Més de vuit anys d’experiència a la ràdio, fotografia i departaments de premsa, com el Congrés dels Diputats o el Festival de curts Mecal. També ha treballat com a redactora ‘freelance’ fent reportatges i articles per a diferents publicacions com La VanguardiaExpansiónKingdom MagazineSsstendhal o FEW.

Projecte

Durant els dies a Faber treballaré en el projecte Retrats circulars, de SomAtents, que ja hem posat en marxa al Besòs i a les Corts amb l’objectiu d’elaborar una proposta global per a tota Barcelona i així crear sinergies entre els joves que fotografien i reflexionen sobre el tòpics mediàtics dels seus barris. A més, tractaré de repensar l’exposició «La presó d’Amàlia» per adaptar-la a un gran format, així com plantejar futures activitats relacionades amb la recuperació de la memòria històrica del Raval.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"