Estades temàtiques

SANDRA JEAN CEAS

Del 7 d'octubre de 2017 al 15 d'octubre de 2017

SANDRA JEAN CEAS
Artista visual
Colorado (Estats Units)

Biografia

Sandra Jean Ceas (Sandy) és una artista, educadora i practicant de justícia social en les arts de Colorado. Viu als Estats Units, crea a casa seva i exhibeix en territori nacional i internacional. El seu treball és interdisciplinari i s’expressa a través de diversos mitjans que inclouen la instal·lació, el dibuix, el collage, la pintura, la juxtaposició d’objectes, la intervenció pública de l’art urbà i la fotografia observacional, amb l’objectiu de contrastar les incongruències culturals del discurs col·lectiu i la consciència de la justícia i la pau, sobretot on resideix la tensió religiosa.

Ceas té un màster de Belles Arts de l’Institut d’Art de San Francisco (SFAI), Califòrnia, en Gèneres Nous, i un màster d’Art en Humanitats per la Universitat de Denver (Colorado), amb especial èmfasi en els Estudis Religiosos. Ceas imparteix classes en diverses universitats, inclosa la Universitat Estatal de Colorado en el Programa LEAP Master of Arts: lideratge, iniciativa empresarial, arts i defensa i públic.

Projecte

A Faber, Ceas utilitzarà el treball en col·laboració amb una peça d’art que es basa a incloure la definició, el concepte i el procés per desenvolupar la pau dins d’una cultura global des de diferents visions religioses del món. Els estudis filosòfics postmoderns de Deleuze i Guattari es consultaran per establir un mapa de paraules rizomes d’informació dimensional cap a la conformitat psicoanalítica que pot igualar les jerarquies del poder. Aquesta naturalesa nòmada de processament d’intel·ligència i il·lustració contribuirà al resultat final expressat en l’art. Aquesta peça serà emblemàtica i una eina per a un diàleg continu sobre el tema de la pau mundial.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"