Estades temàtiques / FEMINISMES / Olot

VIKTORIIA PANOVA

Del 28 d'octubre de 2017 al 7 de novembre de 2017

VIKTORIIA PANOVA
Investigadora, doctora, lectora en ciències polítiques
Donetsk (Ucraïna)

Biografia

Viktoriia Panova és un politòlega d’Ucraïna que treballa com a investigadora i professora a la Universitat de Karlstad, a Suècia. Investiga activament les àrees de creació de polítiques europees i l’esperit emprenedor i les innovacions per a la recuperació i el creixement econòmics, amb un enfocament especial en la implementació de les agendes de la innovació en condicions estables i inestables. La seva tesi doctoral (2010) tracta sobre els models de les polítiques regionals europees per a Ucraïna i posteriorment va seguir els seus projectes de recerca en les agendes “Europa 2020” i “Especialització intel·ligent” per a regions comunitàries i no comunitàries. En la seva recerca actual, analitza les oportunitats potencials per a l’emprenedoria femenina i el canvi polític en les regions de l’Europa oriental, i en particular a les regions afectades per la crisi d’Ucraïna. La seva història de publicacions internacionals inclou documents i presentacions sobre temes de crisi, emprenedoria i polítiques de canvi regional.

Projecte

L’objectiu del seu projecte és estudiar com les empresàries i innovadores en diferents entorns polítics regionals poden desenvolupar microempreses en àrees afectades per la crisi i transformar entorns a través de la internacionalització de les seves activitats, tenint en compte els casos de regions espanyoles i ucraïneses. Sobre la base dels estudis que ha fet prèviament, els quals impregnen els dominis de la ciència política i la gestió de crisi, Viktoriia Panova analitza noves oportunitats potencials per a l’emprenedoria femenina i l’emprenedoria política a Europa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"