Estades temàtiques / FEMINISMES / Olot

LAIA SERÓ

Del 12 d'octubre de 2017 al 13 d'octubre de 2017

LAIA SERÓ
Periodista
Catalunya

Biografia

Des del Periodisme i l’Etnografia, Laia Seró aborda temàtiques socials amb la perspectiva de la literatura documental. Ha estudiat Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i, actualment, cursa el Màster d’Antropologia i Etnografia a la Universitat de Barcelona (UB). Ha explorat el reportatge de profunditat amb temes com el TIL i la defensa del català a les Illes Balears, i la història dels extraterrestres de l’equip d’handbol de la Metaloplastika de Sabac. Ha publicat a la revista Metròpolis, a l’Ara i a la Sàpiens. Actualment és membre del col·lectiu d’acció periodística SomAtents, redactora al diari RacóCatalà.cat i guionista al programa «Lletrasonats», de Catalunya Ràdio. L’any passat, en el marc de la fira de literatura Literal, va entrevistar la Premi Nobel de Literatura 2015 Svetlana Aleksiévitx.

Projecte

Durant els dies a Faber treballaré en el projecte Retrats circulars, de SomAtents, que ja hem posat en marxa al Besòs i a les Corts amb l’objectiu d’elaborar una proposta global per a tota Barcelona i així crear sinergies entre els joves que fotografien i reflexionen sobre el tòpics mediàtics dels seus barris. A més, tractaré de repensar l’exposició «La presó d’Amàlia» per adaptar-la a un gran format, així com plantejar futures activitats relacionades amb la recuperació de la memòria històrica del Raval.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"