Estades temàtiques

SUSIE HAMMOND

Del 23 d'octubre de 2017 al 7 de novembre de 2017

SUSIE HAMMOND
Poeta, professora d’escriptura
Seattle, Washington (Estats Units)

Biografia

Susie Hammond és canadenca però viu a Seattle, Washington, (EUA). Experiodista, editora, professora i educadora d’arts, i ara escriu poesia. La poesia és capaç de reconèixer i portar la curació a la pèrdua de la capacitat humana que pot presentar-se com a silenci i trauma en el despertar de l’opressió. La poesia pot fomentar la resiliència humana, promoure el respecte i alleugerir l’opressió.

Curiosament sobre la presa de decisions humanes, l’enfocament de Susie a la seva pràctica és qüestionar àmpliament —en l’evolució, la ciència i les arts— explorar alternatives a la dinàmica de dominació i desenvolupar posicions a partir de les quals es poden generar models de relacionalitat.

Susie és alumna de la California’s Squaw Valley Community of Writers, i d’Alberta, i de Canada’s Leighton Artist Colony a Banff Centre for Arts and Creativity. Les seves històries, rimes i cançons per a nens s’han interpretat, gravat i retransmès. Els estudis de ritme de Dalcroze han presentat la seva poesia i ficció. El seu proper poema serà «The Squaw Valley Review».

Projecte

A Faber, Susie continuarà la seva recerca i generarà nous poemes per incloure en una col·lecció que està elaborant. El títol de treball de la seva col·lecció és Daughters and Journeys. El tema principal és l’opressió, la curació i la connexió a través de l’òptica feminista relacional.

Residència de feminismes a Faber. Visió ampliada del món

Estic molt agraïda d’haver pogut formar part de la residència de feminismes a Faber; una experiència professionalment productiva i personalment gratificant. Va ser un privilegi estar en residència amb “creadores”, dones que fan diferències globals a la humanitat a través dels seus diversos punts de vista dins la societat, en les ciències socials, l’educació, la literatura, l’economia, la pau, la sostenibilitat i la comunicació. La comprensió transcultural i creuada generada arran de formar part del dia a dia d’aquestes dones i l’oportunitat de submergir-me en el meu treball i en la vostra cultura amfitriona en un moment crític de la història de Catalunya han ampliat la meva visió del món.

M’agradaria especialment reconèixer el suport del personal de l’hotel; el suport administratiu, tècnic i logístic de Faber, així com la bondat excepcional de guiar les sortides dels diumenges als llocs d’interès propers que de cap altra manera no hagués tingut l’oportunitat d’apreciar, i el suport financer de l’Ajuntament d’Olot i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"