Estades temàtiques / URBANISME / Olot

MONICA DATTA

Del 20 de gener de 2018 al 30 de gener de 2018

MONICA DATTA
Escriptora
Nova York (Estats Units)

Biografia

Monica Datta va estudiar arquitectura i urbanisme als Estats Units, al Regne Unit i Espanya. S’interessa per l’ús de l’espai en la ficció i la teoria de l’arquitectura, així com la disjunció entre l’especulació en l’arquitectura i les ficcions de l’urbanisme a partir de la literatura. Els seus escrits han aparegut en BlackbirdThe CollagistConjunctions i The New Inquiry; ha rebut suport del Kimmel Harding Nelson Center for the Arts, Kundiman i el Centre de Treball de Belles Arts.

Projecte

Aquest gener aprofitaré el temps a la Residència Faber per iniciar un llibre de relats curts (i una novel·la) arrelats en experiments formals, la majoria dels quals estan relacionats amb l’arquitectura i l’urbanisme. A Olot penso fer una discussió sobre ciutats imaginàries de tot el món i un taller de redacció amb els plantejaments de l’arquitectura.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"