Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

VÍT TUČEK

Del 19 de febrer de 2018 al 4 de març de 2018

VÍT TUČEK
Doctor en la teoria de representació dels grups de mentida
Zagreb (Croàcia)

Biografia

Va fer els màsters i doctorat a l’Institut de Matemàtiques de la Universitat Carles a Praga. El seu treball científic se situa en la intersecció de la teoria de la representació i la geometria diferencial i durant els seus estudis de doctorat es va guanyar la vida com a programador. Al febrer de 2018 comença com a postdoctorat a la Universitat de Zagreb. La seva tesi doctoral es va centrar en la classificació i construcció d’operadors diferencials invariants. Fa servir Sage des de 2011 i ha aportat diverses correccions d’errors. Durant el treball de la seva tesi, el va utilitzar extensivament per comprovar si els seus càlculs generals són correctes i produir visualitzacions i exemples.

Projecte

Tinc la intenció d’arreglar alguns errors de Sage que he trobat durant el procés de treball de la meva tesi doctoral. Després vull implementar parabòlics parells de sistemes d’arrel i càlculs de les resolucions BGG. Crec que puc beneficiar-me del debat amb altres participants perquè la meva recerca futura tracta de polítops i cons en què les resolucions de BGG tenen la mateixa forma.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"