Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

XAVIER GUITART

Del 20 de febrer de 2018 al 23 de febrer de 2018

XAVIER GUITART
Lector
Barcelona

Biografia

Va fer la tesi doctoral a la Universitat Politècnica de Catalunya. Va passar cert temps com a postdoc a Bonn i després a Essen. Es va incorporar a la Universitat de Barcelona el 2014 com a postdoc de Juan de la Cierva i poc després com a professor lector.

Projecte

Els meus interessos de recerca es relacionen principalment amb corbes el·líptiques i el problema de trobar punts racionals sobre ells. Des de fa alguns anys he estat treballant amb Marc Masdeu en punts de Darmon, que són una generalització conjectural dels punts més clàssics de Heegner, però per als camps quadràtics reals. També m’interessen les integrals iteratives p-adic, un mètode diferent (però relacionat) per trobar punts racionals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"