Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

VINCENT DELECROIX

Del 23 de febrer de 2018 al 4 de març de 2018

VINCENT DELECROIX
Professor universitari
Bordeus (França)

Biografia

Vincent Delecroix (1984) és un matemàtic i informàtic francès. Treballa a Bordeus des de 2013 en un centre d’investigació computacional. S’interessa especialment pels sistemes dinàmics, és a dir, els sistemes que estan sotmesos a una evolució. Aquest tema tan ampli abasta des del comportament d’un programa informàtic fins al futur del nostre sistema solar. Va començar a treballar amb SageMath i programaris matemàtics de codi lliure cap al 2008, tot just quan començava la seva tesi doctoral sobre el billar des del punt de vista de la matemàtica.

Projecte

El meu projecte a Olot es basa a desenvolupar diverses funcions noves per al programari de font oberta SageMath i GAP, específicament respecte a la geometria hiperbòlica real i complexa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"