Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES II / Olot

NICK HOWELL

Del 21 de febrer de 2018 al 2 de març de 2018

NICK HOWELL
Investigador a l’Escola Superior d’Economia de la Universitat Nacional de Recerca
Moscou (Rússia)

Biografia

Nick Howell va fer el doctorat en Matemàtiques a la Universitat d’Oregon, i actualment és becari científic de l’Escola Superior d’Economia. Els seus interessos científics giren entorn la geometria algebraica, topologia, lingüística, aprenentatge automàtic i moltes altres coses. Ha treballat en física experimental d’alta energia, clima computacional i modelització de fluids i predicció de rendiment de l’algorisme teòric a més del seu treball en matemàtiques. Treballa amb programari i maquinari lliures, és un entusiasta de la cultura, de la cervesa artesanal, aficionat dels bolets, alpinista i esquiador. Parla anglès amb fluïdesa i una mica de rus.

Projecte

Durant la seva estada a Faber treballarà amb altres matemàtics per millorar la qualitat del projecte de matemàtiques de programari lliure Sage. Concretament, millorarà el suport per treballar amb quadrícules i formes quadràtiques, imprescindibles per a la comprensió de configuracions cristal·lines.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"