Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

ANGE FITZGERALD

Del 4 d'abril de 2018 al 18 d'abril de 2018

ANGE FITZGERALD
Professora docent i investigadora en educació
Brisbane (Austràlia)

Biografia

Ange Fitzgerald és professora associada a l’Escola d’Educació de Mestres i Infantesa a la Universitat del Sud de Queensland (USQ).

El desig d’Ange és saber més sobre l’aprenentatge i la docència que la va portar a la costa oest d’Austràlia, on va utilitzar investigacions a partir de vídeo per explorar pràctiques docents efectives en l’educació primària de ciències. És una apassionada de la recerca basada en la classe i de l’educació docent a l’escola.

Després d’això, Ange va tenir l’oportunitat de traslladar-se a l’Orient Mitjà durant dos anys per incorporar-se en una organització no governamental jordana a través de voluntaris internacionals australians. Va donar suport a un petit equip de personal local com a assessora educativa per desenvolupar plans d’estudi per explorar temes relacionats amb Petra.

Angela va tornar a la Universitat de Monash com a intermediària per al programa d’Experiència Professional Internacional i després com a directora d’Experiència Professional abans de començar a la USQ a principis d’aquest any.

Projecte

Durant la meva estada a Faber em dedicaré a desenvolupar retrats de professors de postgrau per captar les seves experiències viscudes durant un any de manera històrica. Aquests retrats seran la base d’una sèrie de capítols de llibres bastas en les entrevistes en profunditat i revistes setmanals de vídeo. Aquesta residència em donarà l’oportunitat de desenvolupar una visió més profunda sobre aquest treball i el que es pot aprendre d’aquests retrats, recopilant els comentaris del documental, que acompanyen el treball escrit, i mitjançant un debat sobre escoles del segle XXI i el que això significa per als professors.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"