Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

MARY K. BRYSON

Del 3 d'abril de 2018 al 17 d'abril de 2018

MARY K. BRYSON
Degana superior associada i professora
Vancouver (Canadà)

Biografia

La doctora Mary K.Bryson és degana superior associada de l’Administració, Assumptes Acadèmics i Innovació i professora del Departament d’Ensenyament de Llengües i Lletres a la Facultat d’Educació de la Universitat de British Columbia. El programa de recerca de la doctora Bryson està dissenyat per aportar una beca fundacional en relació amb la sexualitat i el sexe, i el paper de les xarxes socials i de les alfabetitzacions informatives que donen accés al coneixement i la seva mobilització. Bryson és autora de múltiples publicacions sobre la importància social, cultural i educativa de les tecnologies multimèdia en xarxa i públics que contribueixen significativament als comptes teòrics de marginació sexual i de gènere, mobilització del coneixement i capacitat de resiliència. Mary és receptora de l’Associació de Recerca Educativa Americana Award Award Body of Research (2013), una beca secundària (2011) a l’Institut Clayman sobre recerca de gènere de la Universitat de Stanford, i l’any 2000 el premi Canadian Women in the Spotlight, Wired Women  Pioneer in New Media.

Projecte

El projecte “Repensar l’educació del càncer: innovació pedagògica” investiga la innovació pedagògica en salut del càncer en un context on els pacients actuals discorren en la salut pública com a informats i actius en la presa de decisions de tractament. El 2018, els pacients amb càncer arriben a la clínica amb molta informació sobre el seu diagnòstic i la seva condició de salut, però poques vegades els proveïdors d’atenció es comprometen amb els pacients com a socis informats en la presa de decisions per a la salut del càncer. La qualitat fonamentalment no educativa de bona part de la comunicació entre els proveïdors de salut del càncer i els pacients amb càncer s’agreuja en el cas de pacients amb càncer de malalties sexuals o de gènere, que tenen més probabilitats d’experimentar formes diverses de discriminació en els entorns assistencials i de no tenir comunicació amb proveïdors de càncer.

Com a contribució a aquesta estada sobre innovació pedagògica, proposo fer una conferència pública i també un taller públic sobre un conte digital com a forma innovadora d’intervenció pedagògica en educació contra el càncer. La meva recerca (Cancer’s Margins) sobre el càncer s’ha publicat en català, anglès i francès.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"