Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

SUZANNE DE CASTELL

Del 13 d'abril de 2018 al 26 d'abril de 2018

SUZANNE DE CASTELL
Professora i investigadora
Galiano Island, Colúmbia Britànica (Canadà)

Biografia

La doctora Suzanne de Castell és professora i exdegana d’Educació de la Universitat d’Ontario Institut de Tecnologia i Universitat Simon Fraser, al Canadà. Va treballar gairebé quatre dècades en educació superior, amb àmplies publicacions sobre filosofia i educació, alfabetització i estudis de nous mitjans, gènere, equitat i tecnologia, i aprenentatge basat en jocs digitals. Ha dirigit i ha participat en la recerca finançada pel Consell de Recerca en Ciències Socials i Humanitats del Canadà, a Human Resources Development Canada, al Laboratori d’Investigació de la Força Aèria dels Estats Units, investigacions finançades per institucions i investigacions finançades per ministeris d’educació a Colúmbia Britànica i Ontario. La beca de Suzanne de Castell ha tingut un impacte durador sobre els estudis d’alfabetització, i les seves contribucions posteriors als estudis de joc han estat fonamentals en la construcció de la comunitat de recerca de jocs digitals al Canadà i internacionalment. Ella continua treballant en jocs i en la recerca d’aprenentatge.

Projecte

Més enllà de les “habilitats” i les “disciplines”: Pedagogia de producció per a l’aprenentatge del segle XXI.

Les cultures postalfabetitzades, en què els mitjans emergents de representació i expressió han superat ràpidament les formes tradicionals d’alfabetització, demanen noves teories i pràctiques pedagògiques. Aquest projecte pretén compilar i sintetitzar el treball acadèmic recent i emergent sobre “pedagogia de producción”, una resposta a aquest canvi cultural des de la representació lingüística fins al compromís digital. La “pedagogia de la producción” no coneix ni les disciplines ni les habilitats, sinó l’elaboració i el disseny d’objectes i artefactes tecnològics del món real, i busca menys “preparar” els estudiants per a la seva vida més enllà de l’escola, que per donar suport i estendre el seu compromís intel·ligent i intencionat amb el present.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"