Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

SHEELAGH DANIELS-MAYES

Del 3 d'abril de 2018 al 18 d'abril de 2018

SHEELAGH DANIELS-MAYES
Professora i investigadora en educació d’aborígens i indígenes
Sydney

Biografia

Sheelagh és una dona Kamilaroi, originàriament del nord-oest de Nova Gal·les del Sud. Va entrar a l’Escola d’Educació i Treball Social de Sydney el 2017 com a membre del programa de lideratge de Wingara Mura. El 2016, Sheelagh va completar el seu doctorat titulat “Pedagogies d’èxit culturalment receptives: millora dels resultats educatius per als estudiants aborígens d’Austràlia”, a la Universitat d’Austràlia Meridional. Ha estudiat l’àmbit de l’educació, la criminologia i la psicologia i ha treballat per a acadèmics, agències governamentals i comunitàries en diversos àmbits com la discapacitat, la manca d’habitatge, la promoció de la salut i el desenvolupament comunitari.

La investigació de Sheelagh utilitza la beca de pedagogia culturalment receptiva juntament amb la teoria de la raça crítica colonial modificada a partir de la beca més àmplia de la teoria de la raça crítica per treballar per millorar els resultats educatius per als estudiants aborígens. Sheelagh està especialment interessada en l’àmbit del racisme en l’educació i l’escolarització, i actualment se centra en la formació dels professors de preservei.

Projecte

Durant la meva estada a Faber tindré l’oportunitat de reflexionar de manera crítica sobre els resultats de la meva investigació doctoral. D’aquesta manera espero poder ampliar les troballes en futures investigacions per tal d’investigar-les des d’un punt de vista pràctic i, en última instància, aplicar-les en la formació de professorat de preservei. A més, el meu temps a Faber el dedicaré a escriure, col·laborar i explorar el que està succeint arreu del món en l’àmbit de l’educació com a imperatiu de justícia social. Aquesta residència em donarà l’oportunitat de desenvolupar estratègies i respostes als sistemes educatius racialitzats preexistents que, a Austràlia, han estat sotmesos a dos segles de colonització.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"