Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

JENNIFER JENSON

Del 12 d'abril de 2018 al 26 d'abril de 2018

JENNIFER JENSON
Professora de Pedagogia i Tecnologia i Directora de l’Institut de Recerca sobre Aprenentatge Digital
Toronto (Canadà)

Biografia

La Dra. Jennifer Jenson és directora de l’Institut de Recerca sobre Aprenentatge Digital (http://irdl.info.yorku.ca/) i professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de York, el Canadà. És una acadèmica reconeguda internacionalment en l’àmbit dels jocs digitals i el gènere, i en tecnologia i educació. Ha publicat sobre jocs digitals i educació, tecnologia i pedagogia, gènere, tecnologies i videojocs, aprenentatge en línia i polítiques tecnològiques i pràctiques polítiques en l’escolarització K-12. La Dra. Jenson és actualment la investigadora principal d’una gran beca d’associació internacional, “Re-Figuring Innovation in Games” (http://www.refig.ca), finançada pel Consell de Recerca en Ciències Socials i Humanitats del Canadà. Aquesta subvenció finançada per 2,5 milions de dòlars (canadencs) inclou professors i estudiants del Regne Unit, el Canadà i els EUA, tots treballant per promoure l’equitat i la diversitat en les cultures i indústries que envolten els videojocs.

Projecte

La sèrie d’animació televisiva South Park és ara en la seva 21a temporada i se centra, notablement, en les vides quotidianes d’un grup de nens que creixen en una petita ciutat de Colorado. L’enfocament d’aquest projecte és examinar les múltiples maneres en què la sèrie retrata, satiritza i il·lumina escoles, professors, estudiants, pares i enfocaments pedagògics. L’objectiu final és dissenyar un curs de grau híbrid (tant en línia com presencial) que analitzi aquells episodis que se centren específicament en l’ensenyament i l’aprenentatge, que els converteixin en teories actuals i passades de teoria pedagògica i d’aprenentatge per examinar formes en què les pràctiques educatives actuals i anteriors reprodueixen i reforcen les desigualtats estructurals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"