Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

ANNA PEÑA

Del 19 d'abril de 2018 al 26 d'abril de 2018

ANNA PEÑA
Freelance en educació, comunicació i estratègia ambiental
Barcelona

Biografia

Des de l’any 2004 fins a l’actualitat he treballat amb temes d’educació ambiental i transformació del territori, des de diversos vessants i sectors. 

Actualment soc directora de Comunicació i Creació de Projectes Ambientals a Rezero -Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum, d’on he creat campanyes d’acció i transformació cap al Residu Zero com “Catalunya Lliure de Bosses” i “Jo Sóc Coco”. 

Paral·lelament soc coordinadora de Projectes de la Fundació El Milà, des d’on he creat el dossier pedagògic per a centres educatius de Los Cuentos de Ninots. Aquest és un projecte que des de l’art i la pedagogia tracta d’empoderar l’infant per fer canvis des del vessant socioambiental del seu barri.

Projecte

El projecte a desenvolupar a la Residència és d’investigació sobre educació i pedagogia des del punt de vista de la innovació, l’art i el territori. També desenvoluparé un taller i xerrada al voltant del projecte de Los Cuentos de Ninots a Olot, com un dels projectes pilot que tracta la pedagogia des d’aquest vessant.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"