Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS

Del 11 de maig de 2018 al 15 de maig de 2018

JUAN JOSÉ LÓPEZ ALMENDROS
Professor d’informàtica a Salesianos Juan XXIII Alcoy (Alacant). CEO i desenvolupador de ArduinoBlocks
Ibi (Alacant)

Biografia

Va estudiar informàtica i també el desenvolupament de sistemes electrònics a Alacant.

Va començar a desenvolupar aplicacions de programari per a algunes empreses i com a entreteniment mentre estudiava a la universitat. Imparteix informàtica, electrònica i robòtica des de 2008 a Salesianos Juan XXIII Alcoy. Li encanta la programació i l’ajuda a millorar les seves habilitats de programació amb Scratch i Arduino.

Projecte

Soc el creador d’ArduinoBlocks.com. ArduinoBlocks és una plataforma per a la programació d’Arduino d’una manera visual. S’aplica sobre el motor Blockly i la plataforma ajuda els estudiants a aprendre principis de programació sense codificar. Els estudiants només han d’organitzar blocs i pensar com funcionen els algoritmes i com implementar-los sense passar temps per aprendre codi. ArduinoBlocks té moltes característiques per als professors i està orientat principalment a les escoles. Els estudiants i professors comparteixen, valoren o ajuden mútuament a la plataforma. No es tracta només d’una eina de programació, també és una xarxa social sobre la programació d’Arduino. Vaig començar aquesta plataforma per als meus alumnes i la vaig obrir a tot el món més tard. Passo molt del meu temps lliure, a banda d’ensenyar, a millorar l’eina i preparar la documentació i els manuals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"