Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

FERNANDO REMIRO

Del 11 de maig de 2018 al 13 de maig de 2018

FERNANDO REMIRO
Professor de sistemes electrónics
Madrid

Biografia

Té una dilatada trajectòria professional en l’ensenyament com a professor d’electrònica, des de 1980. Actualment és professor d’electrònica de sistemes a l’IES Juan de la Cierva de Madrid. Al llarg d’aquests anys ha escrit nombrosos articles en revistes d’electrònica i llibres d’electrònica. Participa en el programa d’Enriquiment Educatiu per a Alumnes amb Altes Capacitats (PEAC), és coordinador del concurs de microrobòtic Madridbot, ha participat en projectes d’innovació educativa a escala nacional com Aprenentatge de l’electrònica a través de la robótica, Projecte PLUMA: Plataforma Universal MicrocontroladaProjecte Gutember 3D.

Considera que l’avanç tecnològic té molt a veure amb compartir el coneixement i és un productor proactiu.

Projecte

Durant la meva estada a Faber em dedicaré a reflexionar sobre el treball que duc a terme en el món de la docència i intercanviar experiències amb els participants sobre temes de robòtica educativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"