Estades temàtiques

JOSEP FERRÀNDIZ

Del 7 de maig de 2018 al 13 de maig de 2018

JOSEP FERRÀNDIZ
Professor de secundària
Sabadell (Barcelona)

Biografia

Josep Ferràndiz va estudiar informàtica a l’Escola d’Enginyers (Campus Sabadell) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat com a professor de tecnologia a secundària des del 1997. Actualment és assessor tècnic docent al Servei d’Innovació i Formació del Professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i col·labora amb l’àmbit tecnològic del CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).

Ha estat implicat en el desenvolupament d’entorns educatius telemàtics (projecte Intranet basat en el CMS Zikula, Moodle LMS) i, en els darrers anys, ha centrat la seva activitat en l’ensenyament de les ciències computacionals, la programació i la robòtica. Forma part de l’equip Snap4Arduino des del 2016.

Projecte

Aquesta estada a Faber és una gran oportunitat per reunir-se amb els equips Snap4Arduino i Microblocks. En col·laboració amb en Joan Guillén, els nostres objectius principals són desenvolupar i documentar la comunicació d’Snap4Arduino amb diversos dispositius (Arduinos, ESP, Picaxes, Legos…), especialment les plaques amb controladors de 32 bits, crear llibreries per facilitar el treball de les ciències de la computació a l’aula en aspectes com IoT, la vídeo-detecció de moviment, el control per I2C i dissenyar un full de ruta de l’evolució dels projectes d’Snap! i Snap4Arduino d’acord amb el nou aspecte de Microblocks.

Robolot i la seva jornada d’intercanvi d’experiències del professorat del proper 12 de maig serà un important esdeveniment per fer difusió del treball realitzat i per compartir experiències amb la comunitat educativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"