Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

ANA ALBALAT

Del 14 de maig de 2018 al 17 de maig de 2018

ANA ALBALAT
Assessora tècnica docent del Servei d’innovació i formació de Secundària del Departament d’Ensenyament
Barcelona

Biografia

Enginyera tècnica en Disseny Industrial per la Universitat Jaume I de Castelló, amb més de deu anys d’experiència a les aules. Els últims vuit anys, professora de Tecnologia i Informàtica en INS Ernest Lluch de Barcelona treballant en projectes lligats a les disciplines STEM, noves tecnologies i creativitat. Formadora de formadors en TIC i projectes transversals. Màster en Educació i TIC per la UOC i Postgrau en Direcció de centres educatius per la FUMH, UAB. Actualment és assessora tècnica docent en el Servei d’Innovació i Formació Docent de la Direcció General de Secundària en el Departament d’Ensenyament, coordinant la proposta formativa STEMcat i el programa d’innovació STEAMcat.

Projecte

STEAMcat és un Pla de Govern adreçat a augmentar les vocacions cientificotecnològiques i matemàtiques. Aquest pla es concreta en el nostre servei d’innovació formació i orientació en formació STEAM per al professorat de primària i secundària i la creació d’un programa d’innovació pedagògica STEAMcat per a la transformació de centres educatius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"