Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

JOSEP FERRÀNDIZ

Del 5 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

JOSEP FERRÀNDIZ
Professor de secundària
Sabadell

Biografia

Josep Ferràndiz va estudiar informàtica a l’Escola d’Enginyers (Campus Sabadell) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat com a professor de tecnologia a secundària des del 1997. Actualment és assessor tècnic docent al Servei d’Innovació, Xarxes i Serveis Educatius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i col·labora amb l’àmbit tecnològic del CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).

Ha estat implicat en el desenvolupament d’entorns educatius telemàtics (projecte Intranet basat en el CMS Zikula, Moodle LMS) i, en els darrers anys, ha centrat la seva activitat en l’ensenyament de les ciències computacionals, la programació i la robòtica. Forma part de l’equip Snap4Arduino des del 2016.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"