Estades temàtiques / ROBÒTICA III / Olot

NINA COLL

Del 8 de maig de 2020 al 10 de maig de 2020

NINA COLL
Mestra d’Educació Primària – Especialista TAC
Catalunya

Biografia

Nina Coll és mestra d’Educació Primària amb l’especialitat TAC. També està graduada en el màster d’Educació i TIC, com a dissenyadora tecnopedagògica.

Actualment treballa al Citilab de Cornellà de Llobregat. Aquí té l’oportunitat de  participar en el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat.

Ella s’ha introduït al llenguatge de programació d’adulta, però li hagués encantat descobrir aquesta competència abans. Per aquest motiu, intenta introduir als joves, i en especial a les nenes, en aquest camp. Troba imprescindible disposar de referents femenins per aconseguir trencar amb els estereotips.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, m’agradaria aportar la meva visió pedagògica per poder millorar així alguns aspectes d’ús de l’entorn de programació microBlocks. També trobo que és una oportunitat poder compartir i intercanviar idees amb els desenvolupadors del mateix entorn amb l’objectiu de generar noves activitats.

Des del Citilab, on treballo actualment, trobem molt interessant incorporar microBlocks a l’entorn de programació Snap!. És per això que intentarem treballar en aquesta direcció. 

Per acabar, espero que aquests dies siguin útils per generar nous projectes que permetin seguir acostant la programació de manera divertida a tothom qui en vulgui aprendre. I sobretot, a les nenes i noies!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"