Estades individuals / Olot

JUNG SUN KANG

Del 13 de setembre de 2021 al 20 de setembre de 2021

JUNG SUN KANG
Compositora i pianista
Estats Units

Biografia

Descrita com a “bella, etèria i sincera” (Kapravola Society Journal), la música de Jung Sun busca un equilibri entre les imaginacions salvatges de molts i una ferma creença en la tradició estructural de la música clàssica.

Jung Sun ha rebut premis de Wildacres, PlySpace, Kimmel Harding Nelson Center, Willapa Bay, New York Council on the Arts, New Music USA, British Societat de Clavicèmbal, així com la Beca Leonard Bernstein de Tanglewood Centre de música. La seva música està gravada a l’Artistshare, Centaur, Delos, Universitat de Chicago i etiquetes de Prima Facie.

Jung Sun va néixer a Daegu, Corea de Sud. Una resident permanent dels Estats Units que fa de la ciutat de Nova York la seva llar.

Projecte

El meu nou treball consistirà en una col·lecció de transcripcions dels diferents accents dels immigrants. Històricament, els accents dels immigrants, especialment els que provenen de la societat marginada, són ridiculitzats i humiliats. Les històries i els relats d'aquests accents comptats a través de les poderoses idees motrius de la música clàssica, però, poden servir per ressaltar i elevar la bellesa de cada accent.

El meu profund interès pel motiu íntimament artesanal prové de la meva formació en formació en estructures de la música clàssica europea. L'abast de casar la meva formació i la meva experiència com a immigrant amb accent és refrescant de metàfores sobre com els mètodes de fabricació s'entrecreuen i informen mútuament. En lloc de contrastar uns amb els altres de la història de la música clàssica, intercalant aquestes idees amb les dels altres de la música clàssica, interposant aquestes idees en un diàleg contemporani.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"