Estades individuals / Olot

NABIN KUMAR CHHETRI

Del 25 de novembre de 2019 al 30 de novembre de 2019

NABIN KUMAR CHHETRI
Escriptor i poeta
Escòcia i el Nepal

Biografia

Nascut al Nepal, Nabin Kumar Chhetri es va graduar amb un màster d’Escriptura Creativa de la Universitat d’Oxford amb Distinció en Poesia. També té un títol de M.Litt en Novel·la de la Universitat d’Aberdeen. Guardonat amb el Premi al Descobriment 2015, el seu llibre de poesia ha estat publicat per The Red Mountain Press (US). Entre els seus recents guardons es troben el St. Peter’s Foundation Award (Universitat d’Oxford) i premis d’Itàlia, Israel i el Nepal pels seus treballs creatius. El 2011, va rebre el Premi Internacional de Poesia Nosside (Premi UNESCO del Patrimoni) pel seu poema “Memòria”.) Els seus poemes han estat publicats en més de 70 revistes nacionals i internacionals. Ha rebut diverses beques pels seus treballs, incloent The Francis W Reckitt Trust i The Autor s Contingency Fund. Viu a Aberdeen, Escòcia, amb la seva dona i els seus dos fills.

Projecte

Treballaré en la revisió de la meva novel·la en progrés titulada The Red Moon Trails. Alguns dels primers capítols van ser part de la meva assignació final a la Universitat d’Oxford i van ser rigorosament guiats pel meu supervisor, el Sr. Amal Chatterjee. Els dos primers capítols de la novel·la van ser després preseleccionats per al Premi Charles Pick Fellowship de la Universitat d’East Anglia. L’extracte també va ser part de la presentació per a la Residència en el camp dels Hospitals (Regne Unit) on vaig ser seleccionat. He dut a terme diversos tallers d’escriptura creativa per a nens i adults per igual i meu perfil es pot trobar aquí: www.nabinkchhetri.com

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"