Estades individuals / Olot

KIRSTEN OSTHERR

Del 28 de setembre de 2019 al 3 d'octubre de 2019

KIRSTEN OSTHERR
Doctora i MPH, especialista en mitjans de comunicació, investigadora en salut, analista tecnològica i professora de disseny centrada en humans
Houston, Texas (originalment prop de Boston, Massachusetts)

Biografia

Kirsten Ostherr, PhD, MPH és la professora d’anglès Gladys Louise Fox a la Universitat d’Arròs a Houston, Texas, on és especialista en mitjans de comunicació, investigadora de salut i analista de tecnologia. És fundadora i directora del programa d’Humanitats Mèdiques (2016) i del Laboratori de Futurs Metges (2012-present). La seva investigació sobre la confiança i la privacitat en els ecosistemes de salut digital ha estat presentada a Slate, The Washington Post, Big Data i Society Catalyst. Kirsten és l’autora de Medical Visions: Producing the Patient through Film, Television and Imaging Technologies (Oxford, 2013) i Cinematic Prophylaxis: Globalization and Contagion in the Discourse of World Health (Duke, 2005). És editora Applied Media Studies (Routledge, 2018) i coeditora de Science/Animation, un nombre especial de la revista Discourse (2016). Kirsten està escrivint actualment un llibre titulat How Patients Became Data: The Ethics of Mining Personal Health Information.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, treballaré en un manuscrit d’extensió de llibre anomenat How Patients Became Data: The Ethics of Mining Personal Health Information. Els riscos de l’extracció no estan regulats de dades personals de salut, ja que particularment greus per a les poblacions amb antecedents de danys com a resultat de les pràctiques de vigilància de les organitzacions de salut. Aquest projecte utilitza mètodes teòrics, històrics i tècnics per omplir un lloc crític en el treball crític en la investigació sobre la política de vigilància de les dades de salut. Desenvoluparé tres conceptes teòrics (la dataficació de la salut, l’ecosistema metaclínic i els biomarcadors digitals) per aportar una perspectiva històrica sobre els llegats de la desconfiança que conformen les actituds actuals cap a l’intercanvi de dades entre les comunitats que han estat prèviament marginades.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"