Estades individuals / Olot

ANDREA M. VÁSQUEZ FERNÁNDEZ

Del 13 de juny de 2019 al 19 de juny de 2019

Biografia

Andrea és candidata i té un doctorat peruà d’ascendència quítxua allà que manté un màster de la Universitat de Columbia Britànica. Té una llicenciatura en Ciències Forestals i una especialització en Gestió, Calitat i Auditoria Ambiental de la Universitat Nacional Agrària de La Molina, Perú. Andrea ha Estat convidada per Asheeninka i Els Membres de la comunitat de Yine té FORMAR UNA Aliança per Dur a Cap Projectes Comunitaris paràgraf elaborar basades en la Investigació Suggeriments que abordin les Preocupacions Històriques allà els Membres Actuals de la Comunitat i els Futurs desitjats per influir en polítiques públiques que afectan a la Amazonía peruana.

Andrea va formar part d’un equip d’investigació multicultural, que està format per membres de la comunitat de Yine i Asheeninka. L’equip de recerca està utilitzant tècniques i metodologies específiques en una investigació del poder compartit. El nostre projecte actual té com a objectiu informar de transformar les idees actuals i reals del “respecte mutu” a les polítiques i programes públics que estan fortament influïts pels paradigmes occidentals. Proponem, en canvi, incorporant una pràctica de respecte intercultural.

Projecte

Les TEORIES del respecte arrelades les Polítiques Internacionals ESTAN definides principalment per les Idees del Segle XVIII Propostes per Kant que el principal Referent Segueixen Sent el en el pensament modern Sobre el respecte del que Més tard els seus “copiades” A Los innombrables contextos indígenes, generant conflictos violents. Els pobles s’estenen i s’han sostingut que les seves concepcions i pràctiques (que s’articulen en la llengua dominant com) “respecta” superen les articulades per les societats hegemòniques.

Durant la meva residència a Faber, em va centrar en el procesament (transcripció i codificació) de les entrevistes conversacionals de la segona fase del nostre projecte, anomenat “co-creació i articulació de coneixements” per abordar la nostra primera pregunta de recerca.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"