Estades individuals / Olot

JENNIFER NATALYA FINK

Del 17 de maig de 2019 al 24 de maig de 2019

JENNIFER NATALYA FINK
Escriptora i professora
Washington, DC

Biografia

Jennifer Natalya Fink és autora de cinc novel·les publicades, entre les quals destaquen la novel·la Bhopal Dance (FC2: 2018), guanyadora del Premi Doctorow, i The Dana Award for the Novell for The Mikvah Queen (2010). Fink és professora d’escriptura creativa a la Universitat de Georgetown i ha estat jurista del Premi Caine de Ficció Africana. Va fundar The Gorilla Press, una organització sense ànim de lucre l’objectiu és promoure l’alfabetització dels joves a través de la venda de llibres. També treballa com a activista de la discapacitat, co-fundant el centre d’estudis de discapacitat a Georgetown. El seu treball està representat per Amanda Annis en Trident Mitjana.

Projecte

Cada història familiar és també una història de discapacitat. El meu cosí XY va néixer a Delaware amb síndrome de Down, i immediatament va ser abandonat a una institució estatal nord-americana. Només figurava en la llista com a “Bebè XY”. La meva cosina Rhona, també nascuda amb síndrome de Down, es va criar en una branca escocesa de la meva família, que va fundar una institució jueva per a discapacitats. Basant-me en estudis sobre la discapacitat, la teoria queer i la teologia, exploro les qüestions de més envergadura que planteja aquesta doble narrativa. Qui és un subjecte humà i qui decideix? Com pot el ritual deshumanitzar i rehumanitzar les persones etiquetades com a “discapacitades”? Què significa incloure veritablement la discapacitat en les nostres vides i narratives? A través del meu concepte original de llinatge de discapacitat, examino les veritats incòmodes sobre els costos d’aquest sistema de desheretament, i imagino un nou model de valoració i inclusió de tots els nostres parents, en totes les nostres famílies. Viatjo a través de continents i dins de la meva pròpia ànima, forjant un llinatge espiritual que inclou i celebra la meva filla, que no parla.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"