Estades individuals / Olot

JESSICA WURWAG

Del 20 de març de 2019 al 22 de març de 2019

JESSICA WURWAG
Instructora adjunta de la Universitat de Nova York, directora executiva de Real Estate and Planning Facilities Management al Departament de Transport de la ciutat de Nova York, especialista en Política Alimentària, Sostenibilitat i Desenvolupament Urbà
Nova York

Biografia

Jessica Wurwarg és la directora executiva de Real Estate and Planning Facilities Management al Departament de Transport de la ciutat de Nova York (DOT), dirigint els béns arrels de l’agència i la planificació de les instal·lacions i la sostenibilitat i els programes de reducció de gasos d’efecte hivernacle. Ensenya política internacional d’aliments i aigua i urbanització al Centre d’Assumptes Globals de la Universitat de Nova York. Amb experiència en la pràctica i la investigació en política i planificació urbana, centrada en l’alimentació i la sostenibilitat, va treballar com directora gerent del Centre de Polítiques  Alimentàries a l’Escola de Salut Pública de Hunter College; cap de personal d’Afers exteriors en el DOT; planificadora urbana al Banc Mundial, treballant en el desenvolupament urbà sostenible; i en diverses àrees del Departament de Preservació i Desenvolupament de la Habitatge de la ciutat de Nova York, entre les quals, la recuperació i resiliència davant de desastres, el desenvolupament d’habitatges assequibles i la política alimentària. El 2016 Jessica va rebre la Beca McCloy sobre Global Trends a través del Consell Americà d’Alemanya i va visitar Alemanya a la cerca de polítiques urbanes sobre sostenibilitat. Originària de Nova York, Jessica té una mestria de la London School of Economics Cities Program i una llicenciatura, amb honors, de la Brown University. També ofereix classes de formatge i vi.

Projecte

A mesura que les persones de tot el món comencen a experimentar els efectes del canvi climàtic, les ciutats (gran, mitjanes i petites) estan prenent mesures per intentar frenar i mitigar aquests efectes. Estudiaré la producció local d’aliments a Olot i els seus voltants, explorant com aquests alimentaris poden exercir un paper en el desenvolupament econòmic local i la importància de la sostenibilitat en l’agricultura.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"