Estades individuals / Olot

MARTA BAUSELLS

Del 1 de juny de 2018 al 25 de juny de 2018

MARTA BAUSELLS
Periodista i escriptora
Regne Unit

Biografia

Marta Bausells és periodista i escriptora. Nascuda a Barcelona, actualment viu i treballa a Londres. La seva escriptura creativa l’han publicat recentment al The New York Times Magazine i The Millions, i pròximament serà inclosa a l’antologia On Bodies, de la micro-editorial feminista 3 of Cups. El seu treball periodístic l’han publicat al The GuardianLiterary ReviewElectric Literature i VICE, entre d’altres. També és editora literària a la revista Elle i editora col·laboradora a Literary Hub. Recentment va rebre una beca de l’International Journalists’ Programmes (IJP) per viure i escriure a Berlín. La Marta és llicenciada en Ciències Polítiques i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra.

Projecte

La Marta està treballant en un projecte literari sobre la idea del lloc, geogràfic i mental, i com influeix en la identitat i les relacions, amb temes secundaris entre els quals hi ha el cos, el sexe, la salut mental, la família, la ciència i la història. El projecte investiga com es formen les memòries i identitats i quin paper hi tenen els nostres contextos, amb atenció en la generació nascuda als anys 80 i els 90 a Espanya. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"