Estades individuals / Olot

LILIBETH ARIAS

Del 2 de març de 2018 al 25 de març de 2018

LILIBETH ARIAS
Estudiant de doctorat i científica novell
Barcelona

Biografia

Lilibeth Arias és una jove científica i estudiant de doctorat de la Unitat de Tuberculosi Experimental (UTE), grup de recerca de la Fundació Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) de Badalona. Graduada en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona i amb un màster en Citogenètica i Biologia de la Reproducció per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de fa tres anys participa en dos projectes finançats pel programa H2020 de la Comissió Europea (H2020), anomenats TBVAC2020 i EMI-TB. Ambdós projectes tenen per objectiu desenvolupar i avaluar nous candidats a vacuna contra la tuberculosi. Dins el marc d’aquesta activitat professional, està elaborant la seva tesi doctoral basada en l’estudi de la influència de comorbiditats i vacunacions en el curs de la malaltia tuberculosa.

Projecte

Actualment estic en la darrera etapa de la meva tesi doctoral, programada per ser llegida a finals de 2018, ara mateix estic centrada en la redacció d’un article científic basat en l’estudi de la influència de l’obesitat, la vacunació i la infecció repetida en un model experimental de malaltia tuberculosa. Espero que durant l’estada a Faber pugui enllestir aquest manuscrit que serà cabdal per a la meva carrera investigadora.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"