Estades individuals / Olot

GRACIELA EDITH PÉREZ

Del 1 d'octubre de 2017 al 25 d'octubre de 2017

GRACIELA EDITH PÉREZ
Llicenciada en Biblioteconomia i Documentació a càrrec de la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides i Hàbitat
Mar del Plata

Biografia

Bibliotecària documentalista (Universitat Nacional de Mar del Plata, 1989), professional animadora de la Unesco (Centre Unesco de Sant Sebastià, País Basc, 1996), llicenciada en Bibliotecología i Documentació (Universitat Nacional de Mar del Plata, 1999), doctoranda en Biblioteconomia (Universitat de Granada. Fase acadèmica aprovada. 2004), responsable de la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides i Hàbitat, Municipalitat de General Pueyrredón, (1993-actualitat). Des de 1987 fins al 1993 va ser bibliotecària en col·legis, biblioteques i escoles. I el 1993 va dur a terme tasques de Supervisió de Biblioteques, Municipalitat de General Pueyrredón.

Avui és integrant del Comitè Organitzador dels Models Regionals de les Nacions Unides (Simulacres de debats de l’ONU), Models Universitaris d’OEA. I també membre del Comitè Fundador del Primer Centre de Professionals d’Animadors de la Unesco a l’Argentina.

Projecte

Els Models de Nacions Unides són esdeveniments educatius i culturals en què els joves de nivell mitjà i universitari, protagonistes principals, participen com a ambaixadors i delegats (representaran els diferents estats membres o organismes internacionals i organitzacions no governamentals reconegudes per l’ONU), debaten sobre temes rellevants de l’agenda mundial. “Aliat indiscutible de la democràcia i l’estat de dret, aquest programa fomenta la discussió, el diàleg i la tolerància amb altres cultures i altres maneres de pensar”. Altres joves seran les autoritats del MNU. Tots ells seran els beneficiaris directes d’aquesta experiència. El projecte va convertir a la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides i Hàbitat, en un Centre d’Informació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"