Estades individuals

CARME MARTÍ CANTÍ

Del 7 d'octubre de 2021 al 12 d'octubre de 2021

CARME MARTÍ CANTÍ
Escriptora
Montblanc

Biografia

Carme Martí (Montblanc, 1972) és escriptora. Llicenciada en Filologia Catalana a la UAB, s’ha dedicat a la docència de català per a immigrants al Consorci per a la Normalització Lingüística, ha estat articulista de premsa comarcal i gestora cultural al Museu de la Vida Rural.

És autora d’Història d’una cuinera (Fonoll, 2008), coautora de Cròniques rurals (Barcino, 2011), autora d’Un cel de plom. La vida de Neus Català (Amsterdam, 2012), que compta amb tretze edicions en diferents formats, més de 20.000 exemplars venuts i una adaptació teatral, i d’El camí de les Aigües (Amsterdam, 2017).

Projecte

Durant la meva residència treballaré en la nova novel·la. És una novel·la de ficció contemporània a l’entorn d’una greu malaltia i el que comporta en l’àmbit personal i familiar, tant en l’aspecte mèdic com en l’emocional. És un recorregut vital que aborda altres temes, com les dificultats laborals en el context de la malaltia d’un fill i la recerca d’identitat. D’altra banda, a través d’un dels personatges també continuo amb la recuperació de la memòria històrica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"