Estades individuals

PAUL BEHRENS

Del 6 de desembre de 2019 al 20 de desembre de 2019

Biografia

Paul Behrens és professor adjunt d’Energia i Canvi Ambiental de la Universitat de Leiden, als Països Baixos. Behrens investiga les maneres en què les societats humanes poden prosperar dins de les limitacions ambientals, centrant-se en l’energia, l’alimentació i l’aigua. Ha estudiat recentment el medi ambient i els impactes de les subvencions en l’energia renovable, el sistema energètic sota el canvi climàtic i els impactes ambientals de les dietes. Actualment treballa per avaluar l’impacte de les polítiques energètiques de la Unió Europea, investigar els esdeveniments del sistema energètic xinès i explorar les interaccions internacionals entre energia, alimentació i aigua.

Behrens és un apassionat de la divulgació científica i la seva investigació ha aparegut en periòdics com The New York TimesThe IndependentNewsweek i The LA Times. Ha estat entrevistat per la BBCScientific American i National Public Radio (NPR, els Estats Units).

Projecte

A la residència Faber d’Andorra treballaré en el meu llibre: The Best of Times, The Worst of Times. Més detalls estan disponibles aquí: https://www.thebookseller.com/news/indigo-lands-lucid-sapiens-style-environment-book-behrens-973156 . En aquest llibre intercalo capítols sobre el pessimisme i l’esperança per temes que van des de l’energia, l’alimentació, el clima i l’economia. El llibre explora les implicacions d’aquests canvis i pinta imatges pessimistes i esperançadores de com alteraran les nostres filosofies i canviaran la nostra manera de viure.