Estades individuals / Andorra

PAUL BEHRENS

Del 6 de desembre de 2019 al 20 de desembre de 2019

Biografia

Paul Behrens és professor adjunt d’Energia i Canvi Ambiental de la Universitat de Leiden, als Països Baixos. Behrens investiga les maneres en què les societats humanes poden prosperar dins de les limitacions ambientals, centrant-se en l’energia, l’alimentació i l’aigua. Ha estudiat recentment el medi ambient i els impactes de les subvencions en l’energia renovable, el sistema energètic sota el canvi climàtic i els impactes ambientals de les dietes. Actualment treballa per avaluar l’impacte de les polítiques energètiques de la Unió Europea, investigar els esdeveniments del sistema energètic xinès i explorar les interaccions internacionals entre energia, alimentació i aigua.

Behrens és un apassionat de la divulgació científica i la seva investigació ha aparegut en periòdics com The New York TimesThe IndependentNewsweek i The LA Times. Ha estat entrevistat per la BBCScientific American i National Public Radio (NPR, els Estats Units).

Projecte

A la residència Faber d’Andorra treballaré en el meu llibre: The Best of Times, The Worst of Times. Més detalls estan disponibles aquí: https://www.thebookseller.com/news/indigo-lands-lucid-sapiens-style-environment-book-behrens-973156 . En aquest llibre intercalo capítols sobre el pessimisme i l’esperança per temes que van des de l’energia, l’alimentació, el clima i l’economia. El llibre explora les implicacions d’aquests canvis i pinta imatges pessimistes i esperançadores de com alteraran les nostres filosofies i canviaran la nostra manera de viure.

Considerant el futur de l'entorn i la humanitat en Faber Andorra. 

Durant el mes de desembre vaig tenir la meravellosa oportunitat de treballar a Faber Andorra en el meu llibre The Best of Times, The Worst of Times. En el llibre parlo del pessimisme i l'esperança que podem tenir per canviar la forma en què generem energia, mengem aliments i vam participar en l'economia per evitar el potencial catastròfic del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. El llibre explora les implicacions d'aquests canvis i pinta imatges pessimistes i esperançadores de com alteraran les nostres filosofies i canviaran la forma en què vivim.

Andorra va ser un lloc meravellós per donar els últims tocs al llibre, ja que vaig poder concentrar-me en el treball en un nou entorn, la qual cosa em va donar una nova energia per veure el projecte des d'una perspectiva diferent i des d'un país diferent. Arribar amb tren des dels Països Baixos a través de França va ser una aventura i vaig començar a la segona setmana de desembre. L'apartament era molt còmode, proporcionant tot el que un investigador o escriptor necessita per ser productiu.

Vaig fer dues activitats mentre vaig estar a Faber Andorra. Una va ser una xerrada a adolescents de secundària sobre com construir una pregunta d'investigació i pensar en el medi ambient en el futur. Els estudiants estaven molt atents i clarament molt compromesos amb els temes. L'altra va ser una xerrada pública sobre el meu llibre a Andorra la Vella. En tots dos esdeveniments va haver-hi preguntes fantàstiques que destaquen el canvi en la societat en considerar el predicament en què es troba la humanitat des d'una perspectiva a gran escala.

La meva experiència a Andorra va ser molt memorable, des de les muntanyes nevades fins a la gent amable de la Massana. Meri Blanco Lara va ser una meravellosa amfitriona que va fer un fantàstic treball organitzant esdeveniments i atenent qualsevol dels problemes que van sorgir. Ha estat una experiència meravellosa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"