Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

JOAN BERNÀ

Del 6 d'octubre de 2018 al 7 d'octubre de 2018

JOAN BERNÀ
Periodista i politòleg
Barcelona

Biografia

Periodista i politòleg. Ha treballat en diverses consultories en tasques de gestió i implementació de processos de participació ciutadana per ajuntaments de l’Àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, porta terme estudis de gestió cultural a la UOC i treballa per a dues entitats del tercer sector en tasques de documentació i dinamització comunitària.

Com a periodista, colabora amb mitjans com La Directa, SomAtents i ràdios locals. A més, també participa en projectes que aposten per la transformació social, la divulgació cultural i la preservació de la memòria històrica.

Projecte

A banda de participar de la trobada conjunta del col·lectiu SomAtents per reenfocar i rellançar el projecte, formo part de l’equip que ha reconstruit la història sobre l’antiga presó de dones al Raval de Barcelona i, a l’estada a Faber, farem valoració de la feina feta fins al moment i començarem a organitzar les tasques que hem de desenvolupar en els propers mesos en format audiovisual.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"