Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

MILTHON ROBLES

Del 16 de setembre de 2018 al 25 de setembre de 2018

MILTHON ROBLES
Periodista, escriptor i activista dels drets humans
San Pedro Sula

Biografia

Periodista, locutor de ràdio, escriptor, activista defensor dels drets humans amb més de dues dècades de trajectòria en l’àmbit del periodisme d’investigació sobre el crim organitzat. Ha denunciat qüestions com el tràfic de drogues, la prostitució o l’explotació infantil i dels recursos naturals a Hondures i a diversos països de l’Amèrica Llatina.

President i cofundador de l’Associació de Comunicadors Independents d’Hondures, una xarxa d’alerta i protecció a periodistes i defensors dels drets humans en territori hondureny.

Guardonat per l’associació de periodistes ambientalistes de Centreamèrica per la defensa al medi ambient, 2007.

Premi internacional de poesia ambientalista per la xarxa de defensors del medi ambient a l’Amèrica Central, 1999.

Projecte

Durant la meva estada, em dedicaré a escriure una novel·la sobre la situació real que es viu a Hondures i l’Amèrica Llatina en matèria de llibertat d’expressió i Drets Humans, basada en experiències personals i experiències d’altres companys que conec personalment. A més, aprofitaré l’estada per continuar amb el meu llibre de poesies rebels.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"