Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

RAÜL MARTÍNEZ FUENTES

Del 1 d'octubre de 2018 al 6 d'octubre de 2018

RAÜL MARTÍNEZ FUENTES
Escriptor
Barcelona

Biografia

Tot i haver participat en petites aportacions en diverses antologies, Raül es considerara encara un autor inèdit, immers en un primer treball estrictament personal: la redacció d’una novel·la social i polifònica. La seva redacció ha consistit en la seva principal activitat des que es va graduar en Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona. Des de llavors, i en paral·lel amb el treball del seu llibre, ha viatjat per Àsia i ha estudiat els ponts socials, polítics i filosòfics que uneixen Orient i Occident.

Projecte

Durant la meva estada a Faber em dedicaré a la redacció de la meva novel·la, on presento un grup d’adolescents que, a l’estiu entre el batxillerat i la universitat, descobreixen la naturalesa íntima de l’edat adulta: és a dir, la necessitat de prendre decisions i d’assumir les conseqüències.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"