Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

LAKSHMI SARAH

Del 26 de setembre de 2018 al 3 d'octubre de 2018

LAKSHMI SARAH
Periodista i educadora
Berkeley, Berlín i el sud de l’Índia

Biografia

Va néixer i créixer a Califòrnia, Lakshmi és educadora i periodista amb un enfocament en immigració, migració, identitat i les arts. Ha treballat amb diaris, ràdio i revistes des d’Ahmedabad (l’Índia) fins a Los Angeles (Califòrnia). Escriure i produir per diverses mitjans, com MicGlobal VoicesAJ +, KQED, Fusion Media Group i The New York Times. El 2016 va cofundar Tiny World Productions per produir contingut de vídeo immersiu. Ha estat productora comissionada en l’equip de notícies de Fusion Mitjana i més tard va guiar joves periodistes a través del programa “Rise Up: Be Heard Fellowship” reportant sobre temes de salut i immigració a Califòrnia. Lakshmi es va graduar de Pitzer College i d’UC Berkeley Graduate School of Journalism. A l’hivern de 2018, Routledge publicarà un llibre sobre narrativa immersiva.

Projecte

Durant la meva estada a Faber em dedicaré a fer la postproducció d’un projecte centrat en les dones en la indústria del cànnabis en l’estat de Washington, així com la investigació sobre la immigració i el treball a Califòrnia.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"