Estades temàtiques / FEMINISMES II / Olot

COURTNEY CARLISS YOUNG

Del 15 d'octubre de 2018 al 30 d'octubre de 2018

COURTNEY CARLISS YOUNG
Escriptora i emprenedora
Nova York i sud-oest de Louisiana

Biografia

Courtney Young és una escriptora i empresària que reparteix el seu temps entre la ciutat de Nova York i el sud-oest de Louisiana (on va néixer i créixer). És fundadora de Think Young Media Group, una empresa de tecnologia i mitjans que produeix projectes narratius, documentals i televisius. També és cofundadora de Heartmob, una plataforma tecnològica dissenyada per reduir el trauma i l’aïllament de les persones que pateixen assetjament en línia. Heartmob va rebre el support del New York Times i ha aparegut en FastCompany, el Washington PostPolicy Mic i Cosmopolitan Magazine. Young ha escrit per a publicacions com The NationThe American Prospect i Ms. Magazine i actualment està treballant en el seu primer llibre, un recull de contes curts. També és membre del Laboratori de Producció de Desenvolupament de la Universitat de Nova York, on produeix el seu primer llargmetratge, This Savage Life Makes Us Hard to Kill. Es va graduar a l’Spelman College i a la Universitat de Nova York.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, avançaré i editaré tres històries curtes incloses en la meva col·lecció d’històries curtes I Surrender. Els temes inclosos en aquesta col·lecció d’històries inclouen: dol, racisme, colorisme, sexisme, fantasia i violència. En particular, com a filla del sud-oest de Louisiana, els locals del sud, els costums i la història tenen un paper important en aquesta col·lecció. Participo en el programa sobre Feminismes de la Residència Faber per investigar temes feministes per a aquest treball de ficció.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"