Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

KAREL WILLIAMS

Del 14 de gener de 2019 al 24 de gener de 2019

KAREL WILLIAMS
Professor a l’Alliance Manchester Business School
Gal·les

Biografia

Membre del col·lectiu d’economia fundacional foundationaleconomy.com

Karel Williams és d’una petita ciutat industrial de Gal·les i participa activament en els debats actuals gal·lesos sobre el desenvolupament econòmic. Ha treballat durant vint-i-cinc anys a la Universitat de Manchester, on forma part d’un equip d’investigació que va ser pioner en la investigació sobre el finançament quan va ser director del Centre de Recerca sobre el Canvi Sociocultural, finançat pel Consell de Investigació Econòmica i Social. Durant els últims cinc anys ha treballat com a membre destacat al col·lectiu Foundational Economy, del qual sorgeix un llibre publicat a l’anglès, l’italià i l’alemany.

Projecte

El projecte és escriure la investigació sobre Morriston en un informe d’interès públic de 8.000 paraules que es publicarà amb el nostre soci del tercer sector Coastal Housing. Es tracta d’un intent pilot de repensar la política urbana i l’estratègia de desenvolupament local per a la perifèria, de baix cap amunt, centrant-se en un districte de ciutat mitjana, Swansea, que, segons els criteris econòmics habituals, no està gaire desafavorida però que, tot i així, és poc exitosa. Estem tractant d’entendre com funciona Morriston per a diferents tipus de llars, en part, mitjançant el desenvolupament d’un nou concepte d’habitabilitat fonamental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"