Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

ORIOL ESTELA BARNET

Del 16 de gener de 2019 al 31 de gener de 2019

ORIOL ESTELA BARNET
Economista i geògraf
Barcelona

Biografia

Professional del desenvolupament econòmic local des del 1995, primer en la consultoria privada per a administracions públiques, principalment a Galícia i Andalusia i des de 2005 a l’àrea de promoció econòmica i ocupació de la diputació de Barcelona, on el 2012 va ser nomenat cap de l’oficina tècnica d’estratègies per al desenvolupament econòmic. Des de 2016 és el coordinador general del pla estratègic metropolità de Barcelona, activitat que compagina amb la col·laboració docent amb el centre iberoamericà de desenvolupament estratègic urbà (CIDEU) i la coordinació tècnica de la càtedra Barcelona-UPF de Política Econòmica Local. Membre del consell de redacció de la revista Nexe sobre economia social i cooperativisme i professor de mòdul en el màster Metròpolis de l’IERMB-UAB i el màster de Desenvolupament Urbà i Territorial de la UPC, així com en altres programes formatius, conferències i jornades.

Projecte

El projecte consisteix en la documentació i redacció d’un article acadèmic en el qual es tracti la definició d’un nou mainstream econòmic, basat en les visions col·laborativa, social, verda/circular i digital de l’economia a partir tant de les aportacions teòriques de diverses fonts com de la proliferació d’experiències diverses de desenvolupament econòmic local al nostre entorn i altres indrets. Precisament, el corol·lari pretén ser que aquest nou mainstream s’ha de construir fonamentalment des de les economies locals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"