Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

GORKA EGIA

Del 24 de gener de 2019 al 26 de gener de 2019

GORKA EGIA
Mestre en excedència, creant la seva pròpia consultoría, alcalde d’Orendain
Orendain (Guipúscoa)

Biografia

Gorka Egia Arregi va néixer a Pamplona el 29 de juny de 1978, però va créixer a Orendain. Municipi del qual ha estat alcalde els darrers set anys. Va estudiar teatre i cinema però després de diplomar-se a la UPV per ser mestre de llengua estrangera. Ha estat mestre els últims setze anys, dels quals tres van ser a Sangüesa (Navarra), tres a Oakland (Califòrnia) i deu a Guipúscoa.

Projecte

Durant la meva estada a Faber participaré en les jornades pel foment dels territoris resilients, ja que durant el meu mandat m’he relacionat amb moviments com ara l’economia del bé comú o transition towns. Els projectes més significatius han tingut a veure amb la participació ciutadana, recollida selectiva d’escombraries, ajudes per fer el consum diari de la ciutadania més sostenible o la xarxa pública de fibra i antenes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"