Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

LORENA RODRIGUEZ

Del 24 de gener de 2019 al 26 de gener de 2019

LORENA RODRIGUEZ
Treballadora social
Carcaboso

Biografia

Lorena és una jove extremenya defensora del medi rural. Defensa la seva regió sempre que pot per equiparar-la en igualtat de condicions a la resta. Va estudiar Treball Social perquè creu que les persones són les principals per generar els canvis i transformar el nostre món. Activista política des de l’any 2008. Mai va pensar a participar en política, però entrar en una institució a treballar la va animar per poder gestionar i projectar canvis en el seu municipi. Treballa pel lideratge compartit i la sobirania popular del seu municipi. Defensora dels moviments feministes i treballa per donar a la dona el lloc que mereix.

Projecte

Carcaboso agroecològic té com a objectiu prioritari conscienciar les persones que viuen al municipi que hi ha una altra forma de governar, no autoritària, sinó compartida. Les decisions majoritàriament es prenen per consens. Treballem per mantenir la cultura popular del nostre poble. Treballem per donar accés als recursos municipals i per donar consciència als veïns i veïnes que són de tots, els jardins comestibles, els nostres terrenys municipals, la nostra aigua, el nostre sol, les nostres instal·lacions, les nostres decisions i la gestió del nostre pressupost. Som persones que treballem per dinamitzar el nostre poble dia a dia.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"