Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

MARCOS TUR WITT

Del 24 de gener de 2019 al 26 de gener de 2019

MARCOS TUR WITT
Dissenyador en Permacultura i paisatgisme ecològic
Eivissa

Biografia

Nascut a Eivissa, acaba els estudis de Disseny d’Interiors l’any 1984. El 1992 descobreix la bioconstrucció i el 2001 comença la seva formació en disseny permacultural, aplicant els seus principis des del seu despatx professional, “Ecodisseny”, amb 26 anys d’experiència en projectes cada vegada més lligats al disseny ecològic, permacultura, bioclimàtica, bioconstrucció. Una part del seu temps la dedica a l’activisme des que va ser coordinador de GEA el 1992, associació de permacultura de les Illes Pitiüses el 2005, i recentment presideix l’associació Jesús a Transició. S’ha format com a eco-auditor i ha creat un Ecosegell per a materials de construcció i sistemes (Fundació GEA). També ha cursat estudis de disseny aplicat en permacultura i ha esdevingut formador en Disseny d’Ecoaldees (Gaia Education), en col·laboració amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Projecte

Durant la meva estada a Faber faré una presentació de l’associació Jesús a Transició en el marc de les Jornades Territori Resilient.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"