Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

SILVIA RETORTILLO

Del 24 de gener de 2019 al 26 de gener de 2019

SILVIA RETORTILLO
Educadora social i auxiliar d’informació turística
Extremadura

Biografia

Silvia és una persona inquieta i bolcada en l’àmbit social. Treballa des de l’ajuntament de Carcaboso amb el teixit associatiu i participant activament en els projectes que es proposen al municipi. Sòcia activa en cadascuna de les associacions a les quals pertany treballant per al bé comú.

Projecte

Treballo com a nexe d’unió entre el teixit associatiu de la comunitat i la institució, treballant tots junts per un Carcaboso entre tots, un món rural viu.

Treballem per la recuperació, el manteniment i la transmissió de tradicions i cultura popular. La cura de la terra amb el desenvolupament de projectes agroecològics és una altra de les línies de treball diari. Algunes de les accions socials que es desenvolupen dia a dia són les assemblees infantils, el senat de gent gran i els consells d’associacions entre d’altres.

Dinamitzo contínuament el moviment de les associacions buscant aconseguir un treball en equip i el bé comú per al municipi davant d’una societat individualista i competitiva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"