Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

MIE GULDBÆK BRØNS

Del 11 de març de 2019 al 18 de març de 2019

MIE GULDBÆK BRØNS
Antropòloga de l’educació i director general de LOOP.bz
Copenhagen

Biografia

Mie Guldbæk Brons treballa com a consultora en entorns d’aprenentatge innovadors. En els darrers vuit anys ha estat estudiant els espais físics i el comportament social, principalment en entorns educatius. Amb un màster en Antropologia Educativa, investiga en profunditat la col·laboració dels professors i la interdependència amb l’espai físic. Les seves observacions sovint tenen lloc en entorns d’aprenentatge innovadors que posen l’accent en l’aprenentatge del segle XXI. Estudia escoles a un nivell més general, visitant escoles d’arreu del món per veure la connexió entre els espais i els enfocaments pedagògics. Actualment també està treballant en un projecte finançat per Erasmus+ anomenat Spotlighters, on l’èmfasi està en ensenyar als estudiants com bregar per combatre l’estrès i alleujar-lo. El projecte té les seves arrels en la neurociència i és una col·laboració amb diverses universitats i empreses privades d’Europa.

Projecte

El projecte en el qual treballarem (Rune FjordBodil Hovaldt Bøjer i jo) és un projecte educatiu centrat en la vinculació entre disseny i pedagogia. La idea errònia que els nous espais canvien la pràctica pedagògica simplement pel seu disseny espacial està en el camí del desenvolupament pedagògic com a part de les remodelacions i/o ampliacions dels edificis educatius. A través del desenvolupament i prova de diversos tipus d’activació d’entorns d’aprenentatge innovadors d’acord amb les habilitats del segle XXI, volem ajudar els professors a treballar activament en el disseny de l’espai físic i als dissenyadors a crear un disseny espacial basat en la pedagogia i en les necessitats reals dels usuaris.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"