Estades temàtiques / FILOSOFIA POLÍTICA / Olot

MADELINE BEACH CAREY

Del 25 de març de 2019 al 5 d'abril de 2019

MADELINE BEACH CAREY
Escriptora
Barcelona

Biografia

Nascuda i criada a Baltimore (Maryland), Madeline Beach Carey va estudiar literatura i escriptura creativa a Bard College. Des de l’any 2000 viu a Barcelona, ​​on ha treballat com a editora, traductora, gestora cultural i assessora política. Va ser assessora principal i escriptora de discursos de tres ministres de cultura catalans i ara escriu sobre política i cultura a Catalunya i Espanya.

Una col·lecció dels seus contes està disponible en català a la Biblioteca del Núvol, i la ficció de Madeline ha estat subvencionada per la Bread Loaf Writers’ Conference i la Edward Albee Foundation. Ha rebut una beca Hawthornden 2019.

Projecte

A Faber, vull polir els capítols finals de les meves memòries de Catalonia: A Personal Reckoning i compartir les meves reflexions i preocupacions amb les xarxes locals d’Olot i els seus voltants. Aquesta connexió amb la terra i un diàleg obert i honest amb els ciutadans catalans és crucial per a aquest projecte en particular. El meu llibre explica una història de pèrdues polítiques i personals, de solucions i reconstruccions durant els anys que vaig passar escrivint discursos per diversos polítics catalans.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"