Estades temàtiques / FILOSOFIA POLÍTICA / Olot

DIANA BRANDUSE

Del 27 de març de 2019 al 5 d'abril de 2019

DIANA BRANDUSE
Professora Adjunta d’Institucions Polítiques al Col·legi Universitari de Leiden a l’Haia
La Haia

Biografia

Diana Branduse és una politòloga que actualment treballa al programa d’arts liberals de la Universitat de Leiden, als Països Baixos. El seu treball se centra en el disseny institucional i en la forma en què les regles polítiques o socials que donen forma als incentius humans i al comportament també impacten una àmplia gamma de resultats, des de la corrupció política fins a la immigració o l’estat de dret. La seva fascinació pel món polític es remunta a la seva infància a Romania, als anys 90, i a l’experiència de primera mà l’impacte de la transició democràtica en la vida de la gent corrent.

A més del seu entusiasme per les institucions polítiques, per ella és un gran plaer ensenyar als estudiants universitaris. Sempre està disposada a intercanviar idees sobre mètodes d’ensenyament i innovació o a experimentar amb diferents formes de comunicar el coneixement.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, m’agradaria centrar-me en un projecte que acabo d’iniciar relacionat amb l’estat de dret, els partits i les legislatures a Europa central i oriental. Més concretament, em centraré en el paper de certs factors institucionals (tant formals com informals) en la conformació de les demandes d’autodeterminació entre la minoria ètnicament hongaresa a Romania durant la transició postcomunista a la democràcia. Això inclou un enfocament en la representació d’aquestes demandes a través del marc institucional polític i dels partits polítics pertinents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"