Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

SHERRY L. XIE

Del 23 d'abril de 2019 al 30 d'abril de 2019

SHERRY L. XIE
Professora
Pequín

Biografia

Sherry L. Xie, MLIS (McGill University, Canadà), MES, PhD (University of British Columbia, Canadà). Va treballar com a bibliotecària, arxivera i administradora d’arxius en universitats i governs del Canadà i actualment treballa com a professora de l’Escola de Gestió de Recursos d’Informació de la Universitat de Renmin de la Xina (iSchool @ RUC); directora associada del Centre de Recerca de Gestió de Registres Electrònics; investigadora associada del Laboratori Clau d’Enginyeria de Dades i Enginyeria del Coneixement del Ministeri d’Educació de la Xina; professora adjunta de iSchool @ University of British Columbia, el Canadà. La seva recent publicació inclou “Imprescindible per a les agències o per a un candidat a ser eliminat: una investigació teòrica fonamentada de les relacions entre la gestió de registres i la seguretat de la informació”, Records Management Journal 2019; (Amb Feng, H.L. & Ma, L.Q.) “Records and farmer workers – a unique Chinese casi”, Archives and Records (2017): 1-22; “Retention in ‘the right to be forgotten’ scenario: a records management examination”, Records Management Journal 26, 3 (2016): 279-292.

Projecte

Durant l’estada a la residencia, Guanyan (Amelie) FanCatherine (Siyi) Li i jo planifiquem fer dos tipus d’activitats: a) intercanvi i comunicación, i b) difusió i discussió. Per al primer tipus, pretenem mantenir converses amb els participants del programa de residència i amb professionals locals d’arxius i registres, centrant-nos en la implementació de tecnologies d’avantguarda en les organitzacions i l’impacte que aquesta implementació està tenint en els registres i arxius. Pel que fa al segon tipus, proposem tres presentacions amb sessions de preguntes i respostes per tal d’informar sobre les troballes més recents dels nostres projectes i contribuir al programa Faber d’una manera més formal.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"