Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

JAUME MUNUERA

Del 27 d'abril de 2019 al 28 d'abril de 2019

JAUME MUNUERA
Tècnic d’arxiu i gestió documental

Biografia

Llicenciat en Història, la seva primera experiència al mon dels arxius fou amb una beca a l’Arxiu municipal de Cerdanyola del Vallès, l’any 2003. Continuà a l’Arxiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda l’any 2006, i als arxius municipal i històric de Terrassa en diversos projectes des de 2006 fins a finals de 2008. Des de l’any 2009 és arxiver de l’Ajuntament de Matadepera, on dirigeix el servei de gestió documental i treballa, en coordinació amb altres perfils tècnics, per a una implantació eficient de l’administració electrònica. Actualment, a més, és vocal de treball de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya.

Projecte

El projecte a desenvolupar durant la residència se centrarà en les línies obertes a la vocalia de Treball de l’AAC-GD. Es tracta de la definició professional dels arxivers – gestors de documents mitjançant un model de fitxa o fitxes de perfils professionals, a més de treballar un model de temari o temaris que es desenvoluparan en un lloc web que permeti compartir coneixement i materials per millorar l’accés al treball dels associats i associades.

Durant la meva estada, miraré de tancar aquests models i definir les característiques bàsiques del lloc web, treballant conjuntament a l’entorn de la Junta de l’AAC-GD.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"