Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

SIYI (CATHERINE) LI

Del 23 d'abril de 2019 al 30 d'abril de 2019

SIYI (CATHERINE) LI
Doctoranda
Pequín

Biografia

Siyi (Catherine) Li és estudiant de doctorat a la Universitat Renmin de la Xina (Pequín). Va acabar el seu programa de mestratge en Ciències d’Arxius i ara és estudiant de segon any de doctorat en gestió de recursos d’informació amb el seu interès en la investigació de les relacions entre la llibertat d’informació i la gestió de registres, supervisada per la professora Sherry L. Xie en iSchool @ Renmin University of China. La Sra. Li serà una estudiant visitant de recerca internacional en iSchool @ University of British Columbia des d’agost de 2019 fins a juliol de 2020. Durant els seus estudis a iSchool @ UBC, centrarà la seva investigació en les relacions entre la gestió de registres digitals i l’administració de la llibertat d’informació en el context de la transformació tecnològica a la Xina sota la supervisió de la professora Luciana Duranti.

Projecte

Durant la nostra estada a Faber, ens unirem al programa Arxius i Governança de la Informació i proposarem presentar la nostra investigació sobre Proactive Publication vs. Disclosure by Request: The Technology-Driven Practice of Opening Government Information in China and Its Implications for Digital Records Management. S’informa sobre l’estudi que, com el primer del seu tipus, es va centrar en examinar les relacions entre l’obertura de la informació governamental i la gestió dels registres digitals a la Xina. Esperem que els resultats dels nostres projectes contribueixin al programa i als seus participants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"